PBN Programma's

Alle Ardennen programma's op een rij

Bedrijven

zakelijk teamweekend

Teamweekend Ardennen

Twee dagen in de natuur, op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht. Jong, oud, actief en passief: er zijn activiteiten voor het hele bedrijf. Je leert beter vergaderen / samenwerken terwijl je geniet van een compleet verzorgd weekend weg.

Lees meer 
 
zakelijk explore teamdiscovery

Teamdiscovery

Wie neemt het initiatief? En wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden? Team Discovery leert je effectief samenwerken en je ontdekt wat jouw bijdrage is in de samenwerking. Klaar voor Team Discovery?

Lees meer
 
zakelijk explore kampvuurmeeting

Kampvuurmeeting

Out-of-the-box denken gaat beter buiten de muren van kantoor. Op onze locatie in de Belgische Ardennen bedenk je vlammende ideeën voor een kampvuurtje. Inclusief overnachting en (ont-)spannende activiteiten.

Lees meer
 
zakelijk vergaderfort

Chateau Jemeppe

Het verblijf op het prachtige kasteel, Chateau Jemeppe en de professioneel verzorgde avontuurlijke teamactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Info aanvragen
 
zakelijk programmaopmaat

Programma's op maat

PBN ontwikkelt in nauw overleg met de opdrachtgever professionele programma's die geheel zijn toegespitst op de wensen en doelstellingen van het bedrijf. Trainingen, cursussen en lezingen worden afgewisseld met buitenactiviteiten en praktische opdrachten.

De twee groepsaccommodaties van PBN in de Ardennen bieden alle mogelijkheden.

 

Info aanvragen
 

Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en natuurlijk avontuurlijke activiteiten met professionele materialen en met ervaren instructeurs. Ontdekken, bezig zijn en genieten.

Scholen

onderwijs adventurecamps 1

Adventure en outdoor kampen

Tijdens 3, 4 of 5 daagse onderwijsprogramma's verblijven de deelnemers in een van de twee prachtige groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen. Even helemaal weg uit die confort-zône: de natuur in! Bewegen, presteren, jezelf en de anderen beter leren kennen: met recht spreken we over outdoor-onderwijs.

Meer info
 
onderwijs docenten

Docenten informatie

Als docent wil je er zeker van zijn dat dat het Ardennen kamp aansluit bij de doelstellingen van de opleiding en dat de activiteiten veilig georganiseerd zijn. Samen met de professionele en didactisch onderlegde instructeurs van PBN stelt je het meest geschikte programma samen.
Tip: schrijf je samen met een collega of kennis in voor een van onze gratis testweekenden.

Meer info
 
pbn outdoor onderwijs
 

Particulieren

particulier weekenddeals

Adventure Voordeelweekend

Elk jaar organiseert PBN de Adventure Voordeelweekenden. Tijdens zo’n weekend verblijf je drie dagen middenin de natuur voor slechts € 125,- p.p. Alles is inbegrepen: verblijf, maaltijden én activiteiten.

Meer info
 
particulier vriendenweekend

Ardennen Weekend

Ben je met minimaal acht personen? Plan dan je eigen Ardennen Weekend voor € 175,- p.p. Wanneer je maar wilt. Je beschikt dan niet alleen over je eigen bungalow, maar ook over een privé-instructeur.

Meer info
 
particulier summercamp

Summercamp

PBN Summercamp voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar. Vijf dagen activiteiten mountainbiken, rotsklimmen, kanoen enz.. Vuurtje stoken, barbecuen tot je geen ‘bratwurst’ meer kan zeggen en relaxed slapen in een bungalow.

Meer info