Bedrijven

Bedrijven

zakelijk teamweekend

Teamweekend Ardennen

Twee dagen in de natuur, op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht. Jong, oud, actief en passief: er zijn activiteiten voor het hele bedrijf. Je leert beter vergaderen / samenwerken terwijl je geniet van een compleet verzorgd weekend weg.

Lees meer 
 
zakelijk explore teamdiscovery

Teamdiscovery

Wie neemt het initiatief? En wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden? Team Discovery leert je effectief samenwerken en je ontdekt wat jouw bijdrage is in de samenwerking. Klaar voor Team Discovery?

Lees meer
 
zakelijk explore kampvuurmeeting

Kampvuurmeeting

Out-of-the-box denken gaat beter buiten de muren van kantoor. Op onze locatie in de Belgische Ardennen bedenk je vlammende ideeën voor een kampvuurtje. Inclusief overnachting en (ont-)spannende activiteiten.

Lees meer
 
zakelijk vergaderfort

Chateau Jemeppe

Het verblijf op het prachtige kasteel, Chateau Jemeppe en de professioneel verzorgde avontuurlijke teamactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Info aanvragen
 
zakelijk programmaopmaat

Programma's op maat

PBN ontwikkelt in nauw overleg met de opdrachtgever professionele programma's die geheel zijn toegespitst op de wensen en doelstellingen van het bedrijf. Trainingen, cursussen en lezingen worden afgewisseld met buitenactiviteiten en praktische opdrachten.

De twee groepsaccommodaties van PBN in de Ardennen bieden alle mogelijkheden.

 

Info aanvragen
 

Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en natuurlijk avontuurlijke activiteiten met professionele materialen en met ervaren instructeurs. Ontdekken, bezig zijn en genieten.